6 ........ under redigering

........

7 ........ under redigering

..............

8 ........ under redigering

..........

9 ........ under redigering

.........

10 ........ under redigering

.......

"10" Sex är inte allt och bör underställas högre syften, alltså nytta med nöje. ........ under redigering

..... under redigering.
-
........."Sex är inte allt och bör underställas högre syften, alltså nytta med nöje.

Vad balanserar upp människans mest grundläggande behov så de även kan komma till mer nytta och inte bara nöje, så är det kultur. Den bästa kultur upphöjer vad som är mest centralt om vilket är menat vara ett äventyr, ett hopp (hypotes att tro för försöka tills svar kommer), något mesta/största som även duger att allra främst bemästra att förstå och se vår potential i ljuset av, allt detta om vad som kommer oss närmast inte en kultur som virrar bort och förströ sig i annat eller som stressar sig i vad som kommer bara göra oss till en kugge som slits ner och försvinner med tiden likt kroppen har sin tid för sina begränsningar av sjukdomar och annan ohälsa till trots avsides från en sund fysisk gräns.

Dessutom att röra sig i en ritual/tradition, kulturellt, språkligt tecken gör mer än bara sitta och inte använda kroppens rörelse i balans till själens mänskliga formande som jag sa i denna mening.

"......

Välstånd/välfärd?: Tre vetenskapligt inspirerade tankar - Gudomlig Final (divine Realization) är grejen över allt annat.

Utifrån fritt formulera vad sagts i Rabbi Désirée R. Ntolo´s bok The Sacred and the Profane, som länkas (eller under redigering att bli länkat till) i tidigare inlägg utom de senaste två. Som Rabbi Désirée skulle påstå: "Att de som har läst Claude Vorilhon´s lögner och gömda agenda av omoral* och sannolikt terrorism* (* = se författarens bok, samt det lilla lilla om det i: GENIOKRATI, RAELISKA RÖRELSEN (RAEL), ELOHIM, OCH POTENTIELLA FÖRÖDANDE OCH KATASTROFALA SKEENDEN. ), så bör man i sanningens skull jämföra det med vad som sägs i The Sacred and the Profane."
-
 Inte ens någon som läst om utomjordingar eller betänker sådant, så kan man förstå att det är mycket grundläggande som saknas och gör det hela sjukt... De somi moderna dagar inte talar om Divine Realization (Gudomliga Finalen - faktorer som evighet och lycka.) och de anser sig tävla med religioner, så är det något helt fel med de principerna eller systemen. Pause. Slut på disskussionen här... sagts tillräckligt i övrigt pressenterat. Om inte annat läs Rabbi Désiree´s bok The Sacred and the Profane. 
-
I alla fall förbigående...apropå introducera och jämställda mötes villkor går väl hem i allt?:
Att ställa sig frågande till varför kan inte något bara få vara ett kanske och "bara tro"/religion?, är en sådan tanke eller kännsla som behöver få ta del av att man vill inte bara kanske äta eller kanske dricka o.s.v. därför om det bara vara kanske och du behövde just äta och dricka, så skulle du riskera missa tillfredställa behovet, vilket skulle vara frusterande och en besvikelse med till slut ödesdigert misslyckande/misstag. Därför ta fakta på vad som är mest viktigt och sök fram vad som är viktigaste bortom vad du förut kollat eller är van att kolla. Säkerhet måste balanseras med spänning/äventyr.
-
Koll- & Käll kontroll:
1 - Ta dig an alltid observerat kontrollerat vad du ska påstå visat något, om inte det så ska du grannskat de som direkt förstahand sett vad källan går för. Allt blir så mycket säkrare då, rätt? Lärare är en fördel, men först ha kännedom om vad läraren går för i vad som är vad du har själv i nivå. För det andra kan man till en mindre del ändå låta sig lyssna till vissa strycken från mindre väl eller usla personer, om så ändå orden är rätt... i alla fall bättre inte stödja vad som inte överlag blir till en god investering för det totala.
Vi är inte vuxna/bemyndigande allt... om koll på oss själva... men kan försöka bli det och lita på högre makter i vår bön om vi inte än så länge klara av göra det. Men det finns möjligen även något helt annat som inte alls är sannolikt vår potential än om en möjlighet från eller till som är sann..
 
En början upp till jämförelse:
2 - Förståss behöver man inte göra mer än mycket noggrant urval med noggrant experiment, så var det klart. Då kan man hävda säkert att det är eller inte är. Innan så blir det bara kanske, kanske inte... Inberäknat om det sannolikaste urvalet och om det är värt för sig själv, prioritet är frågan inte om det finns tid.
Sen återstår balansera ut och jämföra så allsidigt som möjligt, för att trygga stabiliteten.
 
Effekt & Experiment:
3 - I liten mängd som är tillräckligt för ge ett säkert svar är min generella defintion av experiment. Va inte snål pröva hypoteser som kan betyda mer än någonsin att allt bra eller bättre bara kommer till genom upptäcka svaret på pröva den. Vad är verkligt är det som få channsen att påverka och ge en effekt. Invändningen är bara att sämre minne gör så mer måste tas om från nära eller HELT från början. I alla fall bygger minne på repition, sådet kommer du inte ifrån. Beslut tas från urvalet av vägar eller vis på hur vägen är visade från fakta som är beprövad.
 
 
 

RSS 2.0