Specifikt och Generellt om andlighet och Religion (tex se boktipset). & Andligt Utövande i den Esséeiska Ordern:

#¤# Mer än väldigt mycket säkert sannolikt sannt är denna Bifogade sekundära blogg introduktion:
 
--- Alla gåtor/frågor har ett svar och alla problem eller dåligheter har en lösning. Medans vi alla har valfriheten att vara goda, så är det också olika grader storlek och kvalitée, samt den tredje sidan av perfektion för det allra bästa och godaste (den sistnämnda kommer vi fram till i Andligt Förverkligande).
-- Det finns mycket vardags praktiskt som underlättas i att gå den andliga vägen, som vi ska med förståndet förstå, men den kräver ingen mer tid än den vi kan undvara, det är tillräckligt om vi använder den tid vi har på ett effektivt sätt. Inte kommer det krävas att man ändrar något ytligt, det ytliga får bara ett annat sätt i förhållande till den inre förankringen i livet.
 
---  Bloggen är Dedikerad till Rabbi Désirée R. Ntolo, författaren av
The Sacred and the Profane. Som tar upp en överblick på vad Andligt Förverkligande (Divine Realization) är för något. Läs boken och sedan är det valfritt att för ytterligare lärande och delaktighet, så är ni välkomna att kontakta författaren och dennes professionella medhjälpare. Att få vägledning av kunniga personer är den oftast minst krångliga alternativet. Om en människa inte bemödar sig genom regelbunden meditation, genom upprepade studier av jaget eller genom uppriktig bön, är det osannolikt att hon kommer att upptäcka det gudomliga medvetande som är direkt av vår själ/högresjälv.
 
--- (Bloggen är Dedikerad till Rabbi Désirée R. Ntolo, författaren av The Sacred and the Profane.) Boken vilken förbereder till senare undervisning som har passande metoder för dagens intellektuellt lagda människor, de mer rastlös sinnena, och de mer skeptiskt lagda (som vill lyssna). Samt även sånt för de som kan börja med följande: har att göra med regelbunden meditation, genom upprepade studier av jaget eller genom uppriktig bön. Vissa variationer i undervisningen "behövs". SÅ FÅR MAN SVAR PÅ LIVETS SKATTER OCH FINNER DEM, DÄRMED ATT GÖRA DEM; :-) Så bloggen är till en viss grad som en introduktion och påminnelse om detta.
 
Nyckelord: skatter, kärlek, frid, glädje, lycka, frihet, godhet, andligaskatter.
 
--- Det råd jag åtminstone mycket sannolik tror på är:
 
Som Min Lärare, Rabbi (Rabbi Désirée R. Ntolo) sa: "Noboy is topping you from searching by yourself! Teachers are for those who are willing to learn from a teacher, that's all!"

Det bästa tycker jag, för att saker inte ska krångla är att ha en utomstående vägledare, lärare, det är vad som gäller normalt sätt. Tex: Detta motsäger inte att du är den som gör arbetet för ditt liv. Utan är ett verktyg för en andliga väg, det kan liknas vid att människan behöver vatten för att leva, men får dricka tjock yoghurt istället (den livsviktiga vätskan blir utspridd på större volym), vilket är inte lika effektivt som vatten, men inte heller fel i sig, utan bara krångligare. Vissa saker är kanske bäst att ha lätt, speciellt då man sett hur de ska göras lätt. På så sätt att om vi kan göra något gott på ett mer perfekt sätt, så väljer vi det. Vi får andra utmaningare då vi transformerar eller ändrar oss först och därmed bidrar med mer ljus till världen. Medans det som kanske är annat, och skiljer sig från det närmaste föregående är frågan, får vara lätt eller svårt mer utifrån vår unikhet eller då vi är på väg mot denna, eftersom det senare är mer utifrån att verkligheten har flera nyanser och går mer mot en mångfald.

//--- Var går gränsen?:

En innebörd kanske får läggas i ordet måttlighet och behärskning (förutom den som går ihop med den direkta friheten) är följande:
Vissa mer omfattande säkerhetsmarginaler och instängdhet har sin tid då osäkerhet råder. Den fulla rörligheten i dansen i livet kommer då tiden för sanningens avslöjande har gått med vinst, sanningen om det goda. Vi ska inte göra mer än vi klarar av, går det inte till det goda, så förlorar vi på det. Nykterhet för det goda gäller att alltid hålla sig till. Sedan härmed tillägger jag: Den som går mjukt går säkert.

 
[Den Esséeiska Ordern och Ureliska rörelsen ska erbjuda en praktisk väg till Andligt Förverkligande (som Buddha och den historiska Jesus/Yeshua mfl har gått på) och bättringar av livet och det materiella för det goda. Etablering av dessa har gjorts i vissa länder, men de har potential att bli helt världs omspännande.
--- Om frid- och Kärleksbudskapet som den historiska Jesus (Yeshua) förmedlade, är något som Buddha skulle hålla med om, det sägs bara på olika sätt, en del saker blir underförstådda, för hur allt hängerihop så kan man hitta alla sanningar. men sagd på olika sätt av uttryck. Det hänger inte på vilka variationer av kläder man har på sig, utan om de kläderna går att ha på sig, likt detta är det med sanningen (innebörden) och orden som trycks (uttrycks).
Med inställningen som förenats med de maximalt bästa skatterna (andliga) är det som ger allt yttre i materia och liv sin främsta mening då dessa följer det vi är med dessa skatter. Andligheten inrymmer den absoluta nödvändiga utgångspunkten för allting vi människor har att orientera oss till och vad nästan allt denna suveräna utgångspunkt har är det som inryms direkt i vårt egna handlande, då vi har Förverkligat oss Andligen/Gudomligen så har vi nått den fullaste samstämmigheten med detta. Om vi inte har Andligt Förverkligat oss så har denna orientering och påverkan sin verksamma kraft från Gud till vår/vårt själ/högresjälv, men då bara på ett dolt sätt. Jaget i vår själ övervinner materien (´mind over matter´), så för vi är en avbild av Gud. Skapelsen är underställd Gud/YaHWeH. åtminstone indirekt utifrån eller överenstämmande till källor av tex Rudolf Steiner, Paul Brunton osv]
 
 
#OBS# Jag som skriver är inte expert, åtminstone eller mer lekmanamässigt skick har jag på att undervisa om dessa saker. Så jag återger ungefär en kopia på en del, men med samma innehåll, samt kopierar citat från böcker, främst The Sacred and the Profane. 
 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
Detta är en grupp som tror på , och följer lärorna av Rabbi Yeshua från Nasaret. Men vi är inte Kristna. Vi anser Yeshua vara vår Lärare, vår Rabbin, och vår Profet. Hursomhellst, dyrkar vi GUD, som han gjorde, när han utropade.. "Vår fader, som är i himmelen ..." Med andra ord ... för oss, är Jesus inte GUD.
Vi tränar Esséeism, Helig Magi, Kaballah, och vi är angelägna om shamanism.
Vi tror också på att leva livet fullt ut, njuta av det bästa som livet har att erbjuda.
Vi älskar musik, konst, god mat och att vara rik ... och vi tror på Gud ...
Vi tror att religionen blev till för Människan och inte Människan för religionen.
Vi tror på att söka sanningen när vi har blivit ljugna för, och vi vill inte nöja sig med mindre än vad vi tror vi förtjänar, när det kommer till våra Själar.
Vi tränar de uråldriga esoteriska disciplinerna av Abraham, Moses, Kung Salomon och av Yeshua (Jesus)som han undervisade hans utvalda lärjungar och närmaste anhängare.
 
Vidare läsning om Jesus (Yeshua) och misstag eller fel som Kristendomen gör (än om inte alla kristna alltid gör det): http://www.meetup.com/Essenes-CA/?trax_also_in_algorithm2=combo&traxDebug_also_in_algorithm2_picked=combo
OBS! Så är det inte så att all Kristendom gör det eller är på ett sådant sätt...
 
 
 
 
Vidare studie och Information -
Ytterligare relevanta länkar:
 
{##} "Han eller hon som vill se och ha vetskap om Gud, måste se in i sig själva och ingen annan stans..." -The The Sacred And The Profane

{##} Läs vad mer specifikt som kan förbättras och göras av Andlig Träning och Andligt utövande (du kan bläddra ner en längre bit på sidan som kommer upp så hittar du det, gå förbi den tjocka blå
texten): 
http://www.theessenes.co.uk/

{##} Hitta boken som bla berättar mer om detta:
http://www.amazon.co.uk/Sacred-Profane-Message-Planet-Created/dp/1907540652/ref=sr_1_2?s=books&ie=UTF8&qid=1377286708&sr=1-2&keywords=Desiree+Ntolo
 
http://www.amazon.com/SACRED-PROFANE-Desiree-Ntolo-ebook/dp/B00PHZWWPO/ref=sr_1_1?s=digital-text&ie=UTF8&qid=1415765351&sr=1-1
 
http://www.bokus.com/bok/9781907540653/the-sacred-and-the-profane/

{##} Hitta mer om det som är relevant till författaren till den boken:
https://www.facebook.com/groups/theesseneorder/

(#) Bokens innehåll beskrivs (på Svenska.):: 
http://praktisktjesusandligskolningmysteriernaintelligentdesign.blo.gg/

(#) Läs ur boken:
http://www.scribd.com/doc/38689962/The-Sacred-And-The-Profane
 
 
>>--¤--<<
Or/Eller:
 
For the source of understand it better than this search:


{#}  Read what are more of specific things that could get better by Divine Training (scroll down the blue thick text until you come to its end, and read what you find):  
  http://www.theessenes.co.uk/

{#} Find the book that do also tell you more about this:
 http://www.amazon.co.uk/Sacred-Profane-Message-Planet-Created/dp/1907540652/ref=sr_1_2?s=books&ie=UTF8&qid=1377286708&sr=1-2&keywords=Desiree+Ntolo
http://www.bokus.com/bok/9781907540653/the-sacred-and-the-profane/

{#} Find more about that which are relevant to the author of this book:
 https://www.facebook.com/groups/theesseneorder/
 
 
{#}  To be a follower. (or see the above the english pages.)
 
 
 

PS: The Essenes
www.theessenes.co.uk
The Essenes are an Order that follow a Tradition unlike those of the many orders that can be found throughout the Internet now at a click of a button.
 

geniokrati, raeliska rörelsen (Rael), ELOHIM, och potentiella förödande och katastrofala skeenden.

#¤# Mer än väldigt mycket säkert sannolikt sannt är denna Bifogade sekundära blogg introduktion:
 
--- Alla gåtor/frågor har ett svar och alla problem eller dåligheter har en lösning. Medans vi alla har valfriheten att vara goda, så är det också olika grader storlek och kvalitée, samt den tredje sidan av perfektion för det allra bästa och godaste (den sistnämnda kommer vi fram till i Andligt Förverkligande).
-- Det finns mycket vardags praktiskt som underlättas i att gå den andliga vägen, som vi ska med förståndet förstå, men den kräver ingen mer tid än den vi kan undvara, det är tillräckligt om vi använder den tid vi har på ett effektivt sätt. Inte kommer det krävas att man ändrar något ytligt, det ytliga får bara ett annat sätt i förhållande till den inre förankringen i livet.
 
---  Bloggen är Dedikerad till Rabbi Désirée R. Ntolo, författaren av
The Sacred and the Profane. Som tar upp en överblick på vad Andligt Förverkligande (Divine Realization) är för något. Läs boken och sedan är det valfritt att för ytterligare lärande och delaktighet, så är ni välkomna att kontakta författaren och dennes professionella medhjälpare. Att få vägledning av kunniga personer är den oftast minst krångliga alternativet. Om en människa inte bemödar sig genom regelbunden meditation, genom upprepade studier av jaget eller genom uppriktig bön, är det osannolikt att hon kommer att upptäcka det gudomliga medvetande som är direkt av vår själ/högresjälv.
 
--- (Bloggen är Dedikerad till Rabbi Désirée R. Ntolo, författaren av The Sacred and the Profane.) Boken vilken förbereder till senare undervisning som har passande metoder för dagens intellektuellt lagda människor, de mer rastlös sinnena, och de mer skeptiskt lagda (som vill lyssna). Samt även sånt för de som kan börja med följande: har att göra med regelbunden meditation, genom upprepade studier av jaget eller genom uppriktig bön. Vissa variationer i undervisningen "behövs". SÅ FÅR MAN SVAR PÅ LIVETS SKATTER OCH FINNER DEM, DÄRMED ATT GÖRA DEM; :-) Så bloggen är till en viss grad som en introduktion och påminnelse om detta.
 
Nyckelord: skatter, kärlek, frid, glädje, lycka, frihet, godhet, andligaskatter.
 
--- Det råd jag åtminstone mycket sannolik tror på är:
 
Som Min Lärare, Rabbi (Rabbi Désirée R. Ntolo) sa: "Noboy is topping you from searching by yourself! Teachers are for those who are willing to learn from a teacher, that's all!"

Det bästa tycker jag, för att saker inte ska krångla är att ha en utomstående vägledare, lärare, det är vad som gäller normalt sätt. Tex: Detta motsäger inte att du är den som gör arbetet för ditt liv. Utan är ett verktyg för en andliga väg, det kan liknas vid att människan behöver vatten för att leva, men får dricka tjock yoghurt istället (den livsviktiga vätskan blir utspridd på större volym), vilket är inte lika effektivt som vatten, men inte heller fel i sig, utan bara krångligare. Vissa saker är kanske bäst att ha lätt, speciellt då man sett hur de ska göras lätt. På så sätt att om vi kan göra något gott på ett mer perfekt sätt, så väljer vi det. Vi får andra utmaningare då vi transformerar eller ändrar oss först och därmed bidrar med mer ljus till världen. Medans det som kanske är annat, och skiljer sig från det närmaste föregående är frågan, får vara lätt eller svårt mer utifrån vår unikhet eller då vi är på väg mot denna, eftersom det senare är mer utifrån att verkligheten har flera nyanser och går mer mot en mångfald. (se kompletteringen i det som finns i inlägget: http://ondskaelyoninochandligtfrverkligande.blogg.se/2014/february/frid-vare-med-er-andlig-traning-och-andligt-utovande-en-saker-och-acceptabel-vag-av-flera-vagar.html)

//--- Var går gränsen?:

En innebörd kanske får läggas i ordet måttlighet och behärskning (förutom den som går ihop med den direkta friheten) är följande:
Vissa mer omfattande säkerhetsmarginaler och instängdhet har sin tid då osäkerhet råder. Den fulla rörligheten i dansen i livet kommer då tiden för sanningens avslöjande har gått med vinst, sanningen om det goda. Vi ska inte göra mer än vi klarar av, går det inte till det goda, så förlorar vi på det. Nykterhet för det goda gäller att alltid hålla sig till. Sedan härmed tillägger jag: Den som går mjukt går säkert.

 
[Den Esséeiska Ordern och Ureliska rörelsen ska erbjuda en praktisk väg till Andligt Förverkligande (som Buddha och den historiska Jesus/Yeshua mfl har gått på) och bättringar av livet och det materiella för det goda. Etablering av dessa har gjorts i vissa länder, men de har potential att bli helt världs omspännande.
--- Om frid- och Kärleksbudskapet som den historiska Jesus (Yeshua) förmedlade, är något som Buddha skulle hålla med om, det sägs bara på olika sätt, en del saker blir underförstådda, för hur allt hängerihop så kan man hitta alla sanningar. men sagd på olika sätt av uttryck. Det hänger inte på vilka variationer av kläder man har på sig, utan om de kläderna går att ha på sig, likt detta är det med sanningen (innebörden) och orden som trycks (uttrycks).
Med inställningen som förenats med de maximalt bästa skatterna (andliga) är det som ger allt yttre i materia och liv sin främsta mening då dessa följer det vi är med dessa skatter. Andligheten inrymmer den absoluta nödvändiga utgångspunkten för allting vi människor har att orientera oss till och vad nästan allt denna suveräna utgångspunkt har är det som inryms direkt i vårt egna handlande, då vi har Förverkligat oss Andligen/Gudomligen så har vi nått den fullaste samstämmigheten med detta. Om vi inte har Andligt Förverkligat oss så har denna orientering och påverkan sin verksamma kraft från Gud till vår/vårt själ/högresjälv, men då bara på ett dolt sätt. Jaget i vår själ övervinner materien (´mind over matter´), så för vi är en avbild av Gud. Skapelsen är underställd Gud/YaHWeH. åtminstone indirekt utifrån eller överenstämmande till källor av tex Rudolf Steiner, Paul Brunton osv]
 
 
#OBS# Jag som skriver är inte expert, åtminstone eller mer lekmanamässigt skick har jag på att undervisa om dessa saker. Så jag återger ungefär en kopia på en del, men med samma innehåll, samt kopierar citat från böcker, främst The Sacred and the Profane. 
 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 
 
 
[Den Esséeiska Ordern och Ureliska rörelsen erbjuder en praktisk väg till Andligt Förverkligande och allmänt bättringar av livet och det materiella för det goda.] 
 
 
Om man vill se för att förstå att Claude Vorilhon (Rael) har Ljugit för er eller erbjuder er lögner:
 
This book is for the downtrodden, the much lied-to, the much-despised ordinary people. But these people should know that they place those Religious leaders on the pedestals they are occupying now; and therefore they must be told the truth, and they should demand the truth. They must be given God, not human religions, human doctrines, human laws or human dictatorships in God’s name. They must be shown the way back to where they came from!
 
-THE SACRED AND THE PROFANE, Desiree R. Ntolo
 
......................
 
Den egentliga Lyckan, friheten och rena respekten och omtanken, för det roliga och trevliga och äventyrliga och sunda. Allt ligger i ens vilja, har inte denna chans något att uppskatt omvårdas? Ges inte NÅGOT MERA bara ifrån detta, alltså även det enda som RÄKNAS i slutändan? Konsekvenserna af att spilla och vara destruktiv kommer inte alltid på en gång eller i smärta... MEN LIKA SÄKERT ATT EN KRAFT FAKTISKT FINNS, så kommer resultatet att sammlas enligt den Kraften. Därför läs noggrant boken The Sacred and The Profane af Rabbi Désirée R. Ntolo, vänligen begrunda även följande ord:
-
Omvändelse och etaberandet af hållbara förändringar:
Rätt värderingar i vår tankefrihets motståndskrafighet, om vi nåt dit till vår unikhet, är praktiska och verkliga faktum mer än allt annat om så jämfört. Vi är inte kuggar eller kungar i livet för sig själv bara, ingenting af det har Det mesta af vår potential att göra. Du ägar aldrig livet så pass mycket, än om du går runt hög och berusad på nedleva det så. Rent intimast kommer bara ditt bästa fristående del, du själv. Inte din identitet och kropp och hjärta. Det är inte bäst en fråga om övertrumfa och distansiera sig från livet och sitt hjärta, utan att vända sitt hjärta till ljust i frid. Stärka dig själv i attityden och motståndsvilja för stå upp för dig själv, om inget annat ändå i din inre ros tålamod tills chans kommer för leva ut det. En bön eller tillägnad handling som ändå misslyckas kommer bli lyckad när Gud vill. bAra om du fortsätter försöka och är ödmjuk nog att tro och växa/mogna som människa. Alla människor är barnsliga och som därmed även är inte alls alltid med ren illvilja eller dumma för det. Bara barnsliga och oförmögna, än om potentialen vilar i dem, att göra mer. Alla gör därför ibland fel i ta på sig för avancerat som de stressar eller böjs till, samt eller klarar inte ha det roligt och trevligt på sätt som de inte kan leva upp till de lite mer mogna nivåerna att bära eller vara i tillstånd af.
Glädje är en urkraft, frid är mildhetens längd och ständighet. Inget mer utan fridens balans och bärande egenskap, så att säga respekten är i grunden ödmjukheten att vi har ingen frihet utan vårda om vår relation till Gud, så som vi måste vårda om världen för vår kropps skull. Märkligare är det inte.
Man kan inte bara fästa sig vid försöka förbättra eller stanna vid vad man har för sätt nu, vara autonom utan uppskatta orsaken till det tillståndet och om vad som görs i vår makt till en nackdel och konsekvens vi kommer finna vara en olycka när den kommer. Vi kan se allt här och nu. Att bara få vad man vill från vad man bara är van med eller är rädd eller distraherad till kommer att bedra en i sin fräckhet eller njutning.
Vi alla KAN och har vår makt, bara villjan som saknas och successiv och enträgen strävan att se ljuset i jämförelse och triumfera i uppskattat värde över dumt och dåligt, samt ondskan och perversioner. Perfektion även om vi aldrig är helt perfekta... överlaga utfallen som lägger meriten, rätt?
 
......................

De Helig- och de Materialistiska:

Snälla alla som tror på det högre mänskliga (Humanister) och som älskar Gud skänk detta meddelande er odelade uppmärksamhet, så vore det mycket prisvärt! Uppmärksamma detta ni som är Materialister och ni som är Satanister!
Datumet, December den 13. År 1973. Det var Vinter i Frankrike, och den Stora Torrperioden i Afrikas land Kamerun. På den dagen, dök två rymd farkoster upp på Jordens himmel. Passagerarna i den ena av rymd-farkosterna var goda, rättvisa, sanna och anständiga. De andra i den andra var skamlösa, bedrägliga, lögnare och vulgära.
På den dagen ägde två möten rum. Då en av de två grupperna av besökare möte en tonårig flicka från Kamerun, de andra möte en ung man från Frankrike. Båda hade fantastiska berättelser att delge... Två berättelser... Lika, men olika... Finn reda på vad dessa Sakrala och Profana besökare hade att säga ...


"Allting som händer på Jorden reflekterar väldigt mycket vad som händer i Elyonins egna Galax.
Därmed en explosion av onda krafter som attackerar goda krafter, vill resultera i gigantiska krig på Jorden.
Strider i våra Skapares Galax triggar omedelbart krig och stridigheter, och stora handels-unioners framåttågande på Jorden.
Varenda gång de onda supportrarna av Satan i galaxerna avfyrar en attack på Elyonins världar, världar av våra skapare, en sadistisk diktator kommer också uppdagas på jorden, som kommen från ingenstans till att börja massakera, tortera, mörda; och så kommer en särskild religiös ledare. Vorilhon är också den sortens ondskefulla religiösa ledare. Folk som Mussolini, och Hitler var den typen av ondskefulla diktatorer. De hade denna galna idé av att skapa en mästarras. Därför har alla diktatorer och religiösa ledare som sysslar lite med Satanism och beror på ett grundläggande sätt Satanism för att få de resultat de vill, slutar med att alla har samma doktriner och samma filosofier. Folk må se olika ut, tala olika språk, vara av olika raser och även vara födda dussintals av år, eller århundranden, eller millenium avsides, men de kommer alla vara kusligt likadana i deras handlingar, om de har låtit sig själva bli mentalt kontrollerade av Satan. Och vem som helst som involverar sig med Satan kommer också riskera lida samma öde som Satan.
För som Gud har dekreterat sina lagar, de kommer också ske. Och mänskligheten kommer att se samma resultat när de bryter samma lagar, ända tills Messiah kommer och regerar på Jorden. Jorden kommer att bli en paradisisk planet, i vilket det kommer inte vara någon mer satanisk ondska."


Djävulen vinner pga alla meningsskiljaktigheter och förtal som existerar mellan alla dagens Kristus-dyrkande Kyrkor.
Djävulen vinner pga all den intolerans som existerar mellan religioner av olika denominationer. Allt detta måste upphöra.
Alla religioner borde göra frid och tolerera varandra. För min del, säger jag att det är tid för Essérna att komma tillbaka med kraft likt de var vid tiden av Yeshua vår Goda Mästare var på Jorden, och omedelbart efter det... De räknade inte med YHWH Gud Allre Högste. Och de glömde de som anpassade denna planet, och skapade mänskligheten. De glömde att det var dekreterat, före skapandet av människan, det att han som en dag ska bli känd som Kung Messiah, ska komma att regera på Jorden, som personligjord kung! Djävulen är nu på Jorden full av vrede och ivrig att göra ondska och harm. För han vet att hans tid är kort. Och Djävulen hatar Gud så mycket att Människan har blivit en boendemiljö för demoner."

 

I boken berättar Désirée för oss om Claude Vorilhon (Rael), den Franske Anti-Christ, vars undervisningar och vars ‘Världs Religion och Politiska Rörelse’ kommer troligtvis att föra hit ‘det stora kriget’ på Jorden, även så tidigt som vid slutet av detta eller det nästa Milleniumet, eller vid vilken tid som hellst.
Hon kommer att berätta för oss vad hans undervisningar och hans aktiviteter är. Hon ger oss titeln på hans böcker och hans intentioner gentemot Mänskligheten i generelt, och gentemot all de som tror på Gud och älskar Honom, i särskildhet.
Om du tror det är sanning i vad som blivit uppräknat här, sitt inte bara där med tankarna och önskningarna i ditt sinne, skriv till mig, var en del av det och gör någonting konstruktivt för att göra drömen verklighet. Mänskligheten ska inte tro att de ska bli ursäktade för att ignorera denna sanning.


Var du en Raelian eller Satanist? Är du disorienterad? Har du lämnat dem, men har inte någon att tala med, som kommer att förstå? Behöver du hjälp? Det vore ett misstag att låta dig själv förbli disillusionerad förevigt. Skriv till mig, min vän hjälp är till hands. Jag är en som är förbered att ge tillbaka, istället för att bara ta från dig. Jag väntar att höra ifrån dig. Och kan du hjälpa på något sätt? (Till alla de som har just läst denna bok) För detta syfte, har jag printat två formulär vid slutet av denna bok. Fyll i formuläret, och skriv till mig.

 

Är det några Raelianer där ute som misstänker, eller även vet det att Rael är inte bara en lögnare, utan även en farlig och ondskefull man? Var du, likt flertalet av mina tidigare Raeliska vänner av mina, övertalade att utöva skamfulla, depriverade och tarvliga handlingar, och att göra saker som du visste djupt nog i ditt hjärta att vara fel, men trode de var viljan av Rael’s ‘Elohim’?
För Vorilhon’s huvud avsikt är varken för att Geniokraterna ska härska över denna planet förevigt, (han själv vet att det är omöjligt) eller att vara en religiös ledare förevigt, han själv. Hans avsikt är att föra ett slut till Kyrkan i generelt, och till tro på Gud i särskildhet. Hans avsikt är att totalt avsluta dyrkan av Gud på denna planet, för det ultimata avsikten av spirituel förlust av mänskliga själar. Men det är inte något behov av en sådan förlust att inträffa. Ni är alla varnade! Det är nu upp till Mänskligheten att beakta varningen!

 

Mitt uppdrag i livet är att göra min del av att hjälpa Mänskligheten, och för min egna spirituella tillväxt, är att peka ut den Franske Anti-Christ och att utkämpa ett vildsint krig mot honom och hans budbärare, och plocka en efter en från hans klor, alla de goda personerna som han har fångat i snara. Delar av det arbetet har blivit avklarat med att denna boken har publicerats.

 

Vet att Rörelsen ska vara starkt knutet till en världbred familje enhet där speciell hjälp, råd, rådgivning och bekvämligheter kommer att vara tillgängliga till all de som har blivit sårade av den skadliga, och depriverade Raeliska undervisningen och livsstilar. De som har blivit offer för Satans profet Rael måste veta att de kommer att bli välkommnade med snällhet av mig, och de kommer att behandlas som de offer de verkligen är.
Och jag, med mina hjälpare, kommer att föra dem tillbaka till att leva normala, mer sansade, renare, friskare och respecktablare, men inte utan att vara högt njutningsfulla livs stilar. Då om de önskar, kommer de att bli räckta till kapabla händer av Esséeiska Rabbis för introduction i mysterierna, för att inhämta vad jag vet de begav sig till Rael för, men aldrig fick.
Vet därför att Rörelsen är varken driven, eller sponsrad av någon existerande Kyrka eller andra Religioner i särskildhet. Den är ny och unik. Den är driven bara av Ordern av Esséerna. Den har ställts upp utifrån instruktioner av Elyonin.

 

I korthet, du ska ha allt det roliga du är van vid att ha, men utan de perverterade aktiviteter, utsvävningar, och sedefördärv. Och med de adderade företräden och bonusarna av sannerligen uträttande av era liv en gång och för alla; och för att slutligen inhämnta vad varenda mänskligvarelse söker när de går till Religioner. Det är: upplysning, Andligt förverkligande, och den ultimata svaret på mysteriet av livet. Sådanat är arvet av Yeshua och de Esséerna som jag för till er, tack vare min nedärvda Härstamning och Födslorätt.
Kommihåg, för att ut-rota Raeliska infiltratörer, kommer alla de som kontaktar oss på ett eller ett annat, att även lova högtidligt att avvisa Satan, som Raelianerna och allt det Rael’s Elohim står för. I korthet, de kommer att måste göra vad Rael har efterfrågat alla troende av Gud att göra, men i motsatts.


DE SAKRALA OCH DE PROFANA - en varning för Jorden:

På en bebodd planet i en galax som mänskligheten ännu inte känner till, finns det en civilsation med humanoider, som vi kallar Elyonin, det vill säga en planet med människoliknande varelser. De har en teknisk och andlig standard som är mycket mer avancerad än vår nuvarande, alltså våra fordon och apparater och de mänskliga sociala förhållandena på Jorden har en lägre nivå. Deras moraliska/andliga traditions grundpelare är detsamma som judendomens tio budord och de är sakrala/heliga.

Elyonin hade ett möte med ett annat utomjordiskt folk som kom till deras planet och de skapade en allians och en handelsförbindelse med varandra. Men det kom sig som så att de utomjordingarna som hade kommit till deras planet, de kallas Elohim, tyckte sig inte bry sig om samma moraliska sanningar som Elyonins tiobudord, så de kom dåligt överens om vissa oerhört viktiga livs-värderingar. Det resulterade i att de tillslut hamnade i krig med varandra. Och de är fortfarande i dag i krig med varandra.
När det gjordes ny vetenskapliga framsteg och de lärde sig nytt i sina andliga mysterier, så kom de fram till avsikten att testa och göra ett experiment där de skulle skapa andra humanoider, alltså människor, och de skulle låta sina själar flytta in och transmigrera till att födas på en helt annan planet än sin egna. 
Eftersom de verkligen önskade få veta om människorna skulle välja det onda eller det goda när de levde sina liv på Jorden.
 
Detta test var speciellt beordrat, då många hade länge påståt att de trodde på och älskade Guds existens, som fortsatte vara bortvända från Honom när Avfällingarna, det vill säga Elohim, skadade dem. Testet var för att eliminera rebeler vilka som var fortfarande ibland dem, men som inte hade kommit fram. De skulle göra så att sina själar som föds på Jorden inte kommer ihåg något av sin kunskap eller har den makt som de hade på sina planeter, därav skulle det innebära för varje människo-själ och individ att bli ännu igen uppmärksam på och agera enligt det de måste lära sig och söka sig till och forska om, som de kunde andligen och teknologiskt sätt när de förut levde på sina planeter.
 
 
Förutom att noggrant presentera Elyonin och Elohim, så kritiserar och varnar författaren oss för en särskild politisk rörelse som finns här på Jorden, den kallas för Geniokrati och den förutses kunna orsaka förödande och katastrofala framtida händelser för oss människor. Geniokratin är en svår upptäckt politisk-rörelse eftersom den döljer sig oftast bakom andra namn, men den har stora likheter med att göra samma sak som Hitler en gång gjorde. Så som Hitler var sin tids Anti-messiah så är vår tids Anti-messiah Claud Vorilhon (även kallad Rael), en fransman som grundade geniokratin och den Raeliska rörelsen. Dessa två rörelser har profeterats om i vår bibels Uppenbarelsebok och dessa kallas för Odjurets två horn, om jag minns rätt. Det är sagt i Uppenbarelse boken att odjuret skulle få stöd av draken, alltså Satan, vilken är en av fyra topp ledare för Elohim. 
 
En annan sak i kriget som skede i Elyonins himmelska galax har inte ett direkt samband med att vara det som skede med Adam och Eva och paradiset, men samma Lucifer och Satan hade en central roll för de bägge situationerna.

Med referenser till Torahn, till bla Genesis och Hesekiel, så visas det HISTORISKA BEVIS PÅ ATT UTOMJORDINGAR HAR MÖTT OSS . 


I boken (The Sacred and the Profane) skriven av Rabbi Désirée Ntolo, så har hon även många undervisningar, förutom den omfattande noggranna varningen.

Jag kan bara göra så lite, men jag vet att det är några personer där ute, som bryr sig om vad som händer dem, till Mänskligheten och till vår Planet.

 

 

DENNA BOK ÄR OCKSÅ MYCKET INTRESSANT FÖR DEM

SOM UNDRAR OM OCH BRYR SIG OM LIVETS MENING.

 

For the source of understand it better than this search:


{#} Read what are more of specific things that could get better by Divine Training (scroll down the blue thick text until you come to its end, and read what you find):  
 http://www.theessenes.co.uk/

{#} Find the book that do also tell you more about this:
 http://www.amazon.co.uk/Sacred-Profane-Message-Planet-Created/dp/1907540652/ref=sr_1_2?s=books&ie=UTF8&qid=1377286708&sr=1-2&keywords=Desiree+Ntolo
 
 
Ebook:

{#} Find more about that which are relevant to the author of this book:
 https://www.facebook.com/groups/theesseneorder/
 
 
{#}  To be a follower. (or see the above the english pages.)
 
Or/Eller:
 
{#} Läs vad mer specifikt som kan förbättras och göras av Andlig Träning (du kan bläddra ner en längre bit på sidan som kommer upp så hittar du det, gå förbi den tjocka blå texten): 
 http://www.theessenes.co.uk/

{#} Hitta boken som bla berättar mer om detta:
 http://www.amazon.co.uk/Sacred-Profane-Message-Planet-Created/dp/1907540652/ref=sr_1_2?s=books&ie=UTF8&qid=1377286708&sr=1-2&keywords=Desiree+Ntolo
 
http://www.bokus.com/bok/9781907540653/the-sacred-and-the-profane/
 
Ebok:
http://www.amazon.com/SACRED-PROFANE-Desiree-Ntolo-ebook/dp/B00PHZWWPO/ref=sr_1_1?s=digital-text&ie=UTF8&qid=1415765351&sr=1-1

{#} Hitta mer om det som är relevant till författaren till den boken:
 https://www.facebook.com/groups/theesseneorder/
 
 
{#}  To be a follower. (på Svenska.)
 

 "If He did not forgive us over and over again, none of us would ever have a chance."

"Consider that the God we worship is the very fire of life and the spark of our own soul. What good can come from rejecting the most essential element of our own being. Many, many chances are given. Lifetime after lifetime. Ultimately if rejected, those can choose between the individual annihilation of complete merger with that source of life. Or throw their lot in with the fallen angels and sons of darkness to be forever subjugated beneath the feet of the Holy Ones."

"We don't worship the idols of the nations or a god outside of ourselves. Neither do we love them!"

"There is always another chance for us humans, those who have come, lived and died. The flawed ones I am talking about, are the fallen Angels. Your loved ones will always be given a chance. And God our Father is always ready and willing to forgive.

If he did not forgive us over and over again, none of us would ever have a chance."

 

Slutligen:

Man kan ändå tro på utomjordingar även om man inte

köper detta budskap, eftersom tro är en väldigt

personlig sak liksom baptism, det är något som bara

är mellan Gud och dig själv.

 

Att inte tro att det finns liv på andra planeter är nog

som att vara en groda i en vattenpöl som undrar om

det finns grodor i andra vattenpölar.

 

Man kan även vara kvar i sin tidigare Gudstroende-

religiösa denomination om man vill, ni kan ändå ta

kontakt och vara oss Esséer till stöd, ni skulle kunna

därmed vara medlemmar i den Ureliska rörelsen,

istället för att vara medlem i den Esseiska ordern.


Att dela tro sker ju ändå då på ett icke kättiskt vis då,

alltså enligt definition: att Gud är (EN) och för det

andra Gud är orsakaren till allt som är varande. Att

tjäna Gud i en Enad Spirit och Sanning är En Enkel

Riktighet.


Och om du kommer att tro på Gud och lyda Hans

väldigt rättfärdiga och väldigt lätta lagar och följer

Honom, kan många saker vara möjliga under din

livstid.


Frid vare med dig/er!!!!!

Källa: ´´The Sacred and the Profane´´, by  Rabbi Désirée Ntolo

For the source of understand it better than this search:


{#} Read what are more of specific things that could get better by Divine Training (scroll down the blue thick text until you come to its end, and read what you find):  
 http://www.theessenes.co.uk/

{#} Find the book that do also tell you more about this:
 http://www.amazon.co.uk/Sacred-Profane-Message-Planet-Created/dp/1907540652/ref=sr_1_2?s=books&ie=UTF8&qid=1377286708&sr=1-2&keywords=Desiree+Ntolo
http://www.bokus.com/bok/9781907540653/the-sacred-and-the-profane/

{#} Find more about that which are relevant to the author of this book:
 https://www.facebook.com/groups/theesseneorder/
 
 
{#}  To be a follower. (or see the above the english pages.)
 
Or/Eller:
 
{#} Läs vad mer specifikt som kan förbättras och göras av Andlig Träning (du kan bläddra ner en längre bit på sidan som kommer upp så hittar du det, gå förbi den tjocka blå texten): 
 http://www.theessenes.co.uk/

{#} Hitta boken som bla berättar mer om detta:
 http://www.amazon.co.uk/Sacred-Profane-Message-Planet-Created/dp/1907540652/ref=sr_1_2?s=books&ie=UTF8&qid=1377286708&sr=1-2&keywords=Desiree+Ntolo
http://www.bokus.com/bok/9781907540653/the-sacred-and-the-profane/

{#} Hitta mer om det som är relevant till författaren till den boken:
 https://www.facebook.com/groups/theesseneorder/
 
{#}  Short introduction to the book.
 
{#}  To be a follower. (på Svenska.)

 

 

 

RSS 2.0