Rymdvarelser finns det de säger spelar roll!!!

#¤# Mer än väldigt mycket säkert sannolikt sannt är denna Bifogade sekundära blogg introduktion:
 
--- Alla gåtor/frågor har ett svar och alla problem eller dåligheter har en lösning. Medans vi alla har valfriheten att vara goda, så är det också olika grader storlek och kvalitée, samt den tredje sidan av perfektion för det allra bästa och godaste (den sistnämnda kommer vi fram till i Andligt Förverkligande).
-- Det finns mycket vardags praktiskt som underlättas i att gå den andliga vägen, som vi ska med förståndet förstå, men den kräver ingen mer tid än den vi kan undvara, det är tillräckligt om vi använder den tid vi har på ett effektivt sätt. Inte kommer det krävas att man ändrar något ytligt, det ytliga får bara ett annat sätt i förhållande till den inre förankringen i livet.
 
---  Bloggen är Dedikerad till Rabbi Désirée R. Ntolo, författaren av
The Sacred and the Profane. Som tar upp en överblick på vad Andligt Förverkligande (Divine Realization) är för något. Läs boken och sedan är det valfritt att för ytterligare lärande och delaktighet, så är ni välkomna att kontakta författaren och dennes professionella medhjälpare. Att få vägledning av kunniga personer är den oftast minst krångliga alternativet. Om en människa inte bemödar sig genom regelbunden meditation, genom upprepade studier av jaget eller genom uppriktig bön, är det osannolikt att hon kommer att upptäcka det gudomliga medvetande som är direkt av vår själ/högresjälv.
 
--- (Bloggen är Dedikerad till Rabbi Désirée R. Ntolo, författaren av The Sacred and the Profane.) Boken vilken förbereder till senare undervisning som har passande metoder för dagens intellektuellt lagda människor, de mer rastlös sinnena, och de mer skeptiskt lagda (som vill lyssna). Samt även sånt för de som kan börja med följande: har att göra med regelbunden meditation, genom upprepade studier av jaget eller genom uppriktig bön. Vissa variationer i undervisningen "behövs". SÅ FÅR MAN SVAR PÅ LIVETS SKATTER OCH FINNER DEM, DÄRMED ATT GÖRA DEM; :-) Så bloggen är till en viss grad som en introduktion och påminnelse om detta.
 
Nyckelord: skatter, kärlek, frid, glädje, lycka, frihet, godhet, andligaskatter.
 
--- Det råd jag åtminstone mycket sannolik tror på är:
 
Som Min Lärare, Rabbi (Rabbi Désirée R. Ntolo) sa: "Noboy is topping you from searching by yourself! Teachers are for those who are willing to learn from a teacher, that's all!"

Det bästa tycker jag, för att saker inte ska krångla är att ha en utomstående vägledare, lärare, det är vad som gäller normalt sätt. Tex: Detta motsäger inte att du är den som gör arbetet för ditt liv. Utan är ett verktyg för en andliga väg, det kan liknas vid att människan behöver vatten för att leva, men får dricka tjock yoghurt istället (den livsviktiga vätskan blir utspridd på större volym), vilket är inte lika effektivt som vatten, men inte heller fel i sig, utan bara krångligare. Vissa saker är kanske bäst att ha lätt, speciellt då man sett hur de ska göras lätt. På så sätt att om vi kan göra något gott på ett mer perfekt sätt, så väljer vi det. Vi får andra utmaningare då vi transformerar eller ändrar oss först och därmed bidrar med mer ljus till världen. Medans det som kanske är annat, och skiljer sig från det närmaste föregående är frågan, får vara lätt eller svårt mer utifrån vår unikhet eller då vi är på väg mot denna, eftersom det senare är mer utifrån att verkligheten har flera nyanser och går mer mot en mångfald. (se kompletteringen i det som finns i inlägget: http://ondskaelyoninochandligtfrverkligande.blogg.se/2014/february/frid-vare-med-er-andlig-traning-och-andligt-utovande-en-saker-och-acceptabel-vag-av-flera-vagar.html)

//--- Var går gränsen?:

En innebörd kanske får läggas i ordet måttlighet och behärskning (förutom den som går ihop med den direkta friheten) är följande:
Vissa mer omfattande säkerhetsmarginaler och instängdhet har sin tid då osäkerhet råder. Den fulla rörligheten i dansen i livet kommer då tiden för sanningens avslöjande har gått med vinst, sanningen om det goda. Vi ska inte göra mer än vi klarar av, går det inte till det goda, så förlorar vi på det. Nykterhet för det goda gäller att alltid hålla sig till. Sedan härmed tillägger jag: Den som går mjukt går säkert.

 
[Den Esséeiska Ordern och Ureliska rörelsen ska erbjuda en praktisk väg till Andligt Förverkligande (som Buddha och den historiska Jesus/Yeshua mfl har gått på) och bättringar av livet och det materiella för det goda. Etablering av dessa har gjorts i vissa länder, men de har potential att bli helt världs omspännande.
--- Om frid- och Kärleksbudskapet som den historiska Jesus (Yeshua) förmedlade, är något som Buddha skulle hålla med om, det sägs bara på olika sätt, en del saker blir underförstådda, för hur allt hängerihop så kan man hitta alla sanningar. men sagd på olika sätt av uttryck. Det hänger inte på vilka variationer av kläder man har på sig, utan om de kläderna går att ha på sig, likt detta är det med sanningen (innebörden) och orden som trycks (uttrycks).
Med inställningen som förenats med de maximalt bästa skatterna (andliga) är det som ger allt yttre i materia och liv sin främsta mening då dessa följer det vi är med dessa skatter. Andligheten inrymmer den absoluta nödvändiga utgångspunkten för allting vi människor har att orientera oss till och vad nästan allt denna suveräna utgångspunkt har är det som inryms direkt i vårt egna handlande, då vi har Förverkligat oss Andligen/Gudomligen så har vi nått den fullaste samstämmigheten med detta. Om vi inte har Andligt Förverkligat oss så har denna orientering och påverkan sin verksamma kraft från Gud till vår/vårt själ/högresjälv, men då bara på ett dolt sätt. Jaget i vår själ övervinner materien (´mind over matter´), så för vi är en avbild av Gud. Skapelsen är underställd Gud/YaHWeH. åtminstone indirekt utifrån eller överenstämmande till källor av tex Rudolf Steiner, Paul Brunton osv]
 
 
#OBS# Jag som skriver är inte expert, åtminstone eller mer lekmanamässigt skick har jag på att undervisa om dessa saker. Så jag återger ungefär en kopia på en del, men med samma innehåll, samt kopierar citat från böcker, främst The Sacred and the Profane. 
 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

En serie av spirituella djupgående erfarenheter av en Essée Mystiker:

Esséerna är en gren till den Judiska religionen och fanns till redan på Jesus tid och de är bla. kända som helare.

En Esséeisk rabbi vid namn Désirée Ntolo hade ett förberett möte med utomjordingar, om vilket hon skrivit en bok. I boken The Sackred and the Profane (Det Sakrala och det Profana) ger författaren detaljerade beskrivningar av mötena med Elyonin och hon har tagit med ett helt meddelande, som hon förmedlar åt Elyonin.
Meddelandet är om tre saker Jordens tidigare historia med utomjordingar ända från sk. Big bang och att planeten sedan blev till.
Två Meddelandet handlar också om hur det uppstod liv som skapades i avsikten (ett sammanhangs syfte), vilket var att ge de skapade människorna livsmeningen att skilja på gott och ont, samt att aktualisera sin andliga potential.
Den tredje och sista saken är en kritik och varning för en särskild politisk rörelse som finns här på jorden den kallas Geniokrati (även den religiösa Raeliska rörelsen). Det Geniokratin och Raeliska rörelsen har gentemot Mänskligheten i generellt och alla de som tror på Gud och älskar Honom i särskildhet är bara harm och förintelse.
Eftersom den är grundad på en sådan ideologi och har samröre med fientliga varelser som kallas Elohim.
 
Både i början av Genesis av Abraham från Mormornernas bok och i Bibelns Hesekiel finns det skrivet om olika vittnesmål om Utomjordingar.
 
Från Meddelandet (Rabbi Désirée´s bok), Elyonin har att säga om sig själv och om Jorden:
"Vår önskan är att väcka hela Planeten Jorden för att erkänna vår existens, och att få den att öppet bli en del av den Interstellär Alliansen som våra respektive planeter ingår. Jorden är en av de särskilt likartade och bebodda planeter i galaxen som är isolerade på ett sådant sätt".
För att göra detta, kontaktar vi individer från alla kontinenter på jorden som vi ger olika uppgifter. Och dessa individer rekommenderas att samla grupper av människor som de sedan instruerar om vår existens, budskap och läror".
"Alla våra försök att övertyga cheferna för stater på jorden för att erkänna oss och att informera sina undersåtar om vår existens har lett till deras vägran att hjälpa, och sedan täcker de över all information som de har fått. Så att via kontakta individer på detta sätt och att vi även förekommer synliga med våra farkoster från gång till gång, hoppas vi att nå så många människor som möjligt, till den punkt där människor i makten kommer att inte ha något annat val än att sitta upp och ta notis om det."
"Och även om de vägrar att märka; kommer åtminstone Mänskligheten att veta om oss genom de grupper som bildats av de personer vi kontaktat. Vi har gjort detta arbete under en lång tid nu. "
"Men vi har många fiender från andra olika galaktiska grupper som har motsatt sig oss och bekämpar oss för ännu en längre tid, långt innan Adams skapelse. Och bland dem en grupp av Avfällingar (Elohim) som skulle inte stanna för något för att sabotera vårt arbete och se oss misslyckas".
"De Avfällingarna är en grupp som skildes från den ursprungliga Alliansen som vi bildade, och som senare slogs mot oss och motsatte oss när vårt senaste arbete på denna planet började. De gav oss mycket besvär, flera gånger, tvingade de oss till att förstöra det arbete vi redan hade gjort, och de saboterade det av något mer arbete vi gjorde. De har aldrig upphört att göra så, till denna dag".
De har redan börjat kontakta mänskliga individer precis som vi gör nu, ger vilseledande historier om dem och om oss i syfte att misskreditera oss, och så tvivel i människors sinnen. I syfte att ta över några vår positioner, och till att kontakta mänskligheten själva, i syfte att bilda en allians med dem och få dem att bli motståndare till oss och bekämpa oss när tiden kommer".
 
 
For the source of understand it better than this search:


{#} Read what are more of specific things that could get better by Divine Training (scroll down the blue thick text until you come to its end, and read what you find):  
 http://www.theessenes.co.uk/

{#} Find the book that do also tell you more about this:
 http://www.amazon.co.uk/Sacred-Profane-Message-Planet-Created/dp/1907540652/ref=sr_1_2?s=books&ie=UTF8&qid=1377286708&sr=1-2&keywords=Desiree+Ntolo
 
 
Ebook:

{#} Find more about that which are relevant to the author of this book:
 https://www.facebook.com/groups/theesseneorder/
 
 
{#}  To be a follower. (or see the above the english pages.)
 
Or/Eller:
 
{#} Läs vad mer specifikt som kan förbättras och göras av Andlig Träning (du kan bläddra ner en längre bit på sidan som kommer upp så hittar du det, gå förbi den tjocka blå texten): 
 http://www.theessenes.co.uk/

{#} Hitta boken som bla berättar mer om detta:
 http://www.amazon.co.uk/Sacred-Profane-Message-Planet-Created/dp/1907540652/ref=sr_1_2?s=books&ie=UTF8&qid=1377286708&sr=1-2&keywords=Desiree+Ntolo
 
 
Ebok:

{#} Hitta mer om det som är relevant till författaren till den boken:
 https://www.facebook.com/groups/theesseneorder/
 
 
{#}  To be a follower. (på Svenska.)
 

Kommentarer
Postat av: Ottilia Herkules

Faktiskt sjukt intressant att läsa de du skriver om :) Kram

Svar: Tack :-) Kram
Hugogalafing

2015-01-10 @ 15:34:20
URL: http://ottiliaherkules.blogg.se
Postat av: shazi

wow

Svar: Tack :-) Kram
Hugogalafing

2015-01-11 @ 12:42:52
URL: http://shazi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0